Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump este lider: A strâns cei mai mulți bani dintre politicienii americani

smartradio.ro
donald trump

Fostul preşedinte american Donald Trump este politicianul Partidului Republican care a strâns cei mai mulţi bani în prima jumătate a anului 2021, scrie presa locală duminică, transmite EFE.

Comitetele politice având legătură cu fostul preşedinte, care a guvernat între 2017 şi 2021, au strâns în prima jumătate a anului 82 de milioane de dolari, ceea ce ridică suma totală a fondurilor disponibile la 102 milioane de dolari, potrivit cifrelor obţinute de Politico.

Citește și: DEZASTRU pentru Donald Trump: Departamentul de Justiţie a decis că declaraţiile fiscale ale fostului preşedinte trebuie să fie predate Congresului

Este vorba despre o sumă fără precedent pentru un fost preşedinte, dat fiind că, în mod tradiţional, donaţiile - foarte obişnuite în timpul campaniei electorale - încetează în momentul în care candidatul a pierdut alegerile şi, practic, s-a retras din lumina reflectoarelor, informează Agerpres.

De când a fost învins de democratul Joe Biden la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2020, Trump a susţinut constant fără a aduce dovezi că scrutinul a fost fraudat, aminteşte EFE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.