Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump face anunțul: NU mă retrag! Sunt zero şanse să abandonez!/ VIDEO

http://www.npr.org/
Donald Trump

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a susţinut categoric sâmbătă că nu se va retrage din cursă, în urma celui mai recent scandal din campania electorală, transmite AFP. "Nu voi renunţa niciodată, nicicând" şi "sunt zero şanse să abandonez", a declarat el pentru Wall Street Journal, adăugând că adversara sa, candidata democrată Hillary Clinton, este "plină de defecte îngrozitoare", motiv pentru care el se bucură de "o susţinere formidabilă", relatează agerpres.

Vezi și: SCANDAL monstru în ALDE. STENOGRAME AUDIO: Tăriceanu și șleahta lui își bat joc

Trump îşi ceruse scuze vineri, după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care un microfon deschis din greşeală l-a surprins făcând comentarii obscene într-o discuţie despre femei cu un moderator de televiziune. 

Cuvintele sale, preluate de presa din întreaga lume, au stârnit numeroase critici, la care s-a adăugat sâmbătă cea a propriului său partener de campanie, Mike Pence, care ar urma să fie vicepreşedinte dacă Trump câştigă alegerile din 8 noiembrie. Pence, citat de DPA, a scris pe Twitter: "Ca soţ şi tată, am fost jignit de cuvintele şi acţiunile descrise de Donald Trump în înregistrarea video de acum 11 ani, dată publicităţii ieri. Nu pot trece cu vederea remarcile sale şi nu le pot susţine". Cu toate acestea, guvernatorul statului Indiana a indicat că îl va susţine în continuare pe Trump şi nu va da curs apelurilor unor republicani care doresc retragerea acestuia şi înlocuirea lui cu Pence în cursa pentru Casa Albă.

Vezi: După EBA, încă un apropiat al lui Băsescu DIVORȚEAZĂDupă EBA, încă un apropiat al lui Băsescu DIVORȚEAZĂ


Melania Trump, cea de-a treia soţie a a candidatului, cu care acesta era deja căsătorit la momentul declaraţiilor vulgare dezvăluite vineri de Washington Post, a emis şi ea sâmbătă un comunicat de presă despre cuvintele "inacceptabile şi jignitoare" pentru ea, care însă "nu-l reprezintă pe omul pe care îl cunosc". Fostul fotomodel spune că soţul ei "are inima şi mintea unui lider" şi adaugă: "sper că oamenii îi vor accepta scuzele, aşa cum am făcut şi eu, şi se vor concentra asupra problemelor importante cu care se confruntă naţiunea noastră şi lumea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.