Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump face noi ACUZAȚII: 'Trăim în Germania nazistă?'

Donald Trump nebun

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a răspuns miercuri pe Twitter relatărilor potrivit cărora Rusia ar dispune de informaţii compromiţătoare despre el, afirmând că toate aceste informaţii vehiculate în presă sunt numai ştiri false create de adversarii săi politici cu scopul de a pune într-o lumină proastă victoria sa în scrutinul prezidenţial.

'Rusia nu a încercat niciodată să mă şantajeze. Nu am nimic de-a face cu Rusia. Nu am afaceri, nu am împrumuturi, nu am nimic' în Rusia, a menţionat Trump pe Twitter, potrivit agenţiei DPA, a doua parte a acestui mesaj fiind scrisă cu majuscule. 'Trăim cumva în Germania nazistă ?', s-a întrebat el mai departe, scrie agerpres.ro.

Citește și: De ce nu ține Klaus Iohannis nici un fel de aparatură tehnică în biroul prezidențial

'Am câştigat uşor alegerile, o mare 'mişcare' s-a confirmat, iar opozanţii necinstiţi încearcă să arunce în derizoriu prin ştiri false victoria noastră', a continuat Trump în postarea scrisă cu puţin timp înainte să acorde o conferinţă de presă.

El a făcut referire şi la răspunsul oficial al Rusiei, care la rândul ei a dezminţit că ar dispune de informaţii compromiţătoare despre Trump şi a sugerat că astfel de relatări sunt fabricate de opozanţii viitorului preşedinte al SUA.

Citește și: Ultima NEBUNIE a lui Donald Trump: Omul care anunță președinții încă din 1957 a fost DEMIS / VIDEO

Înainte ca Trump să reacţioneze pe Twitter, purtătorul său de cuvânt, Reince Priebus a calificat respectivele relatări din presă drept un 'gunoi'.

Marţi seara doi oficiali americani au susţinut că şefii a patru agenţii de informaţii ale SUA i-au prezentat lui Trump o serie de documente clasificate din care ar reieşi între altele că agenţi secreţi ruşi se află în posesia unor informaţii compromiţătoare în ce-l priveşte.

Citește și: Au pus GPS la vaci pentru ca turiștii să nu mai fie deranjați / VIDEO

Potrivit New York Times, una dintre publicaţiile care i-au fost ostile lui Trump în campania electorală, ar fi vorba inclusiv de detalii "grafice" privind activităţile acestuia cu nişte prostituate la un hotel din Moscova, filmate de serviciul secret rus pentru a avea cu ce să-l şantajeze în viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.