Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, GAFĂ de proporții, după atentatele teroriste din Sri Lanka

Infowars
FBI Trump

Președintele SUA, Donald Trump, a comis o gafă de proporții, în mesajul prin care transmitea condoleanțe celor din Sri Lanka, ca urmare a atentatelor teroriste comise de Paște. Trump a spus în mesajul său că au murit 138 de milioane de oameni în acest atentat.

Citește și: Tânărul care l-a ENERVAT pe Liviu Dragnea când i-a spus că PSD nu a făcut 'nimic' își explică gestul: Eu i-am spus ce m-a durut

Cel puțin 290 de oameni au murit în atentatele coordonate din Sri Lanka, în duminica Paștelui. Atacurile teroriste au fost comise de agresori sinucigași, a precizat guvernul. Alte sute de oameni au fost rănite în seria de explozii care a țintit biserici și hoteluri de lux din mai multe regiuni ale țării, informează Digi24.

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter în care le-a oferit condoleanțe supraviețuitorilor, însă a comis o nouă gafă referitoare la atentatele din Sri Lanka: „Sincere condoleanțe din partea americanilor pentru oamenii din Sri Lanka, după atacurile teroriste oribile asupra bisericilor și hotelurilor, care au ucis cel puțin 138 de milioane de oameni și au rănit grav alte 600. Suntem gata să ajutăm”, a scris președintele SUA.

Ulterior, mesajul a fost șters și înlocuit cu unul corectat.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.