Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump își mută reședința permanentă în Florida

Agerpres
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a anunţat joi că va face din proprietatea sa din Palm Beach, Florida, reşedinţa sa permanentă, în locul apartamentului său din Trump Tower din New York, relatează Reuters potrivit Agerpres

Trump deţine proprietatea din Mar-a-Lago, Palm Beach, din 1985 şi a petrecut mai mult timp aici decât în apartamentul său de pe bulevardul Fifth Avenue din New York.

"Familia mea şi cu mine vom face din Palm Beach, Florida, reşedinţa noastră permanentă", a scris Trump pe Twitter.

"În pofida faptului că plătesc milioane de dolari în oraş, în taxe locale şi pentru stat în fiecare an, am fost tratat foarte prost de liderii politici atât ai oraşului, cât şi ai statului", a precizat el, referindu-se la New York.

Newyorkez întreaga sa viaţă, Trump a fost crescut în cartierul Queens iar mai târziu s-a mutat în Manhattan. Trump Tower serveşte atât ca reşedinţă, cât şi ca sediu central al Organizaţiei Trump, compania sa imobiliară.

"Ca preşedinte, voi fi mereu aici pentru a ajuta New York-ul şi pe oamenii minunaţi din New York. Va avea mereu un loc special în inima mea!", a mai afirmat Trump.

Trump, un republican, a avut dispute cu primarul metropolei, Bill de Blasio, şi guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, ambii democraţi.

"Drum bun şi cale bătută. Nu e ca şi cum @realDonaldTrump plătea taxe aici oricum. Este al tău, Florida", a postat Cuomo pe Twitter.

"Ai grijă să nu te lovească uşa când ieşi", a postat pe Twitter la rândul lui Bill de Blasio.

Trump a depus o cerere pentru a-şi schimba reşedinţa la sfârşitul lui septembrie la tribunalul competent din comitatul Palm Beach, a relatat New York Times.

Donald Trump candidează pentru un nou mandat de preşedinte în noiembrie 2020 şi, dacă va fi reales, va locui la Casa Albă până în ianuarie 2025.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.