Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump își trimite omul în România

WSJ
SUA UE

Wess Mitchell,  adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia vine luni 18 iunie in Romania, potrivit G4Media.ro.

în Europa Centrală și de Est, SUA sunt interesate de întărirea eforturilor de luptă împotriva corupției și de combatere a dezinformării rusești, precum și de consolidare a societății civile în zonă”.

”Rusia și China reprezintă modele alternative coerente – cu stabilitate politică, bazată pe autoritarism și forță brută, îngrădirea unor aspecte ale pieței libere care amenință baza funcționării civilizației noastre. În căi diferite, Rusia și China vor să distrugă modelul occidental. Rusia vrea să dezbine și să fărâmițeze vestul. China vrea să ia locul modelului occidental” a mai declarat succesorul Victoriei Nuland, potrivit sursei citate.

Reamintim ca Rusia a încercat în ultimii ani să refacă granițele vestice cu ajutorul forței iar tensiunile dintre SUA și China în zona Mării Chinei de Sud sunt la cote ridicate, însa vizita vine și contextul divergențelor interne dintre președinte și guvern pe tema legilor justiței.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.