Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump îl spulberă pe controversatul dr. Fauci: 'Îi place să spună că el este ştiinţa, când de fapt el este doar SF'

smartradio.ro
Donald Trump  Anthony Fauci

Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, îl critică dur pe dr Anthony Fauci, consilier al preşedintelui SUA pe probleme medicale. Într-o declaraţie publicată de fiul său pe Instagram, Donald Trump, face apel la refacerea raportului OMS cu privire la laboratorul din Wuhan despre care există suspiciunea că ar fi produs coronavirusul. De asemenea, Trump consideră că Partidul Comunist Chinez ar trebui să plătească 10 trilioane de dolari despăgubiri pentru pandemia de COVID-19.

"Este unanim acceptat acum şi s-a dovedit încă o dată că am avut dreptate că raportul iniţial al OMS cu privire la Laboratorul din Wuhan a fost defectuos şi trebuie refăcut, de această dată în urma unei investigaţii cu adevărat transparente. Am avut dreptate cu privire la virusul chinez de la bun început şi acum întreaga lume vede acest lucru. Din acest motiv Partidul Comunist Chinez ar trebui să plătească despăgubiri globale de 10 trilioane de dolari pentru ceea ce au permis să se întâmple, cel mai rău eveniment din istoria lumii. Chiar şi aici, în SUA, aşa-zişi experţi precum Dr. Fauci au tot timpul eroare cu privire la Laboratorul din Wuhan şi rolul Chinei. Gândiţi-vă doar la cât de mult s-ar fi înrăutăţilor lucrurile dacă ascultat sfatul oferit de Dr. Fauci de a nu suspenda călătoriile în China (şi alte măsuri). Lui Dr. Fauci îi place să spună că el este 'ştiinţa', când de fapt el este doar SF (science fiction)!", afirmă Donald Trump.

Confruntat cu numeroase critici în ultima perioadă, după apariţia în presă a unor email-uri în care susţinea lucruri total diferite de cele afirmate public, dr. Fauci a afirmat într-o intervenţie televizată că atacurile la adresa sa sunt atacuri la adresa ştiinţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.