Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, în inspecție la terenurile sale de golf din Scoția

cnbc.com
donald trump

Fostul preşedinte american Donald Trump a ajuns luni pe aeroportul din Aberdeen pentru o scurtă vizită la terenurile sale de golf din Scoţia şi Irlanda, relatează Reuters şi DPA.

Trump, care are rădăcini de familie din Lewis, o insulă în largul coastei de nord-vest a Scoţiei, deţine două terenuri de golf în Scoţia - unul la nord de Aberdeen şi complexul Turnberry la sud de Glasgow - şi complexul de golf Doonbeg din Irlanda, potrivit Agerpres.

Trump, care şi-a lansat în noiembrie candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2024 din SUA, a spus că face această vizită pentru a "vedea" şi "inspecta" proprietăţile pe care le deţine în Scoţia şi Irlanda.

"Mă voi întâlni cu mulţi prieteni minunaţi şi voi tăia panglica pentru un teren de golf nou şi spectaculos la Aberdeen. Abia aştept", a scris duminică seară Trump, în vârstă de 76 de ani, pe reţeaua sa de socializare, Truth Social.

Vizita survine la câteva săptămâni după ce Trump a fost inculpat pentru 34 de capete de acuzare la New York într-un caz în care este suspectat că a plătit 130.000 de dolari pentru a cumpăra tăcerea unei vedete de filme porno în timpul campaniei sale electorale din 2016. Trump a pledat nevinovat la toate acuzaţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.