Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump INCENDIAZĂ alegerile: Ce a putut să spună la un miting

http://www.npr.org/
Donald Trump

Donald Trump a declarat luni, în ajunul scrutinului prezidenţial, că victoria sa va marca sfârşitul 'sistemului corupt de la Washington', relatează AFP.

'Contractul meu cu alegătorul american începe cu un plan pentru a pune capăt corupţiei din guvern şi pentru a smulge ţara noastră - şi repede - din mâinile acestor grupuri de presiune pe care le cunosc atât de bine', a afirmat Trump, în timpul unui miting electoral la Sarasota, în Florida, precizând că adversarul său Hillary Clinton 'a fost protejată de un sistem total părtinitor'.

Citește și: Iubita unui celebru cântăreț român face VIDEOCHAT cu o prietenă / VIDEO

'Vreau ca întreg sistemul de la Washington să audă cuvintele pe care le vom rosti cu toţii atunci când vom câştiga mâine: vom curăţa mlaştina' (politică), a afirmat el în faţa susţinătorilor săi.

Duminică seara, candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, Donald Trump, l-a acuzat pe directorul FBI, James Comey, că nu a făcut-o răspunzătoare de nicio ilegalitate pe contracandidata sa democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, după descoperirea a noi mesaje electronice.

Citește și: E VIRGINĂ la 30 de ani și și-a pus silicoane: Sora Iuliei de la Abracadabra / FOTO HOT

Luând cuvântul la un miting de campanie la Sterling Heights în statul Michigan, Trump a susţinut că 'un sistem corupt' o protejează pe candidata democrată.

'Nu puteţi analiza 650.000 de noi email-uri în 8 zile, asta nu o puteţi face, oameni buni', a spus el. 'Hillary Clinton este vinovată. Ea ştie, FBI ştie, oamenii ştiu şi acum revine poporului american să facă dreptate la votul din 8 noiembrie', a adăugat Trump duminică seara, informează agerpres.ro.

Citește și: Cuplurile care ascultă muzică împreună au o viață sexuală mai bună

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.