Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, ironic după ce a aflat că a fost scos din 'Home Alone 2' difuzat în Canada: 'Filmul nu va mai fi la fel'. Săgeți acide către Justin Trudeau

Donald Trump nebun

Preşedintele american Donald Trump a comentat pe Twitter, aşa cum era de aşteptat, ştirea că apariţia lui de câteva secunde în filmul „Home Alone 2” a fost eliminată de Canadian Broadcast Center din raţiuni ce ţin de durata producţiei, scrie news.ro.

„Cred că Justin T (Trudeau, n.r.) nu apreciază că îl pun să plătească pentru NATO sau comerţ”, a fost un prim mesaj al lui trump. Preşedintele a revenit: „Filmul nu va mai fi la fel! (glumesc doar)”.
Canadian Broadcasting Corporation a spus că secvenţa din „Home Alone 2: Lost in New York” (1992) în care apare actualul preşedinte american a fost tăiată „pentru timp”, cu mult înainte de alegerile din 2016.

ULTIMA ORĂ Ce a scris Cătălin Predoiu în documentul prin care cere, în această seară, DESFIINȚAREA Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie

În acea secvenţă, Macaulay Culkin rătăceşte prin hotelul Plaza din New York şi se opreşte să întrebe: „Mă scuzaţi, unde este recepţia?”. Trump îi răspunde: „Pe culoar şi la stânga”. Aceasta este singura secvenţă din film în care apare Trump.

Un purtător de cuvânt al CBC a clarificat că secvenţa nu a fost singura dintre cele tăiate din raţiuni ce ţin de durată, având în vedere că nu erau cruciale în desfăşurarea acţiunii, şi că editarea a fost făcută în urmă cu cinci ani, înainte ca Trump să devină preşedinte.

La cel mai recent summit NATO, o înregistrare video lansată în social media în care prim-ministrul canadian Justin Trudeau apare alături de alţi lideri, aparent, glumind pe seama lui Trump, a făcut ca liderul american să îşi anuleze ultima conferinţă de presă pe care trebuia să o susţină. În plus, Trump a spus despre Trudeau că este un om „cu două feţe”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.