Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump îşi apără retorica politică: 'Nu poţi să întorci obrazul'

trump conferinta

Preşedintele american Donald Trump şi-a apărat retorica sa care provoacă adesea discordie, în prima sa sesiune televizată de întrebări-răspunsuri din 2020, afirmând că va continua să riposteze, în timp ce campania pentru alegerile prezidenţiale este în plină desfăşurare, informează vineri dpa, scrie Agerpres.

"Atunci când ei ne lovesc noi trebuie să lovim înapoi", a răspuns Trump la o întrebare cu privire la retorica sa politică. "Nu poţi să întorci obrazul", a afirmat el.

"The town hall" - o sesiune televizată de întrebări-răspunsuri cu potenţiali votanţi - este prima a lui Donald Trump în ciclul electoral prezidenţial din 2020 şi vine după ce cursa pentru desemnarea oponentului său din tabăra democraţilor s-a restrâns la o competiţie între doi bărbaţi: Joe Biden şi Bernie Sanders.

Trump a spus că era "total pregătit" să-l înfrunte pe senatorul Bernie Sanders, descriindu-l drept "comunist", înainte ca fostul vicepreşedinte Joe Biden să înregistreze o surprinzătoare revenire în ultimele câteva zile.

Preşedintele american a apărat acţiunile administraţiei sale în domeniile sănătăţii şi imigraţiei, şi a discutat despre politica sa externă faţă de Coreea de Nord şi Afganistan.

Trump - cunoscut ca având fobie de microbi şi care odată a evitat să dea mâna cu susţinători - a declarat de asemenea că va continua să dea mâna cu oamenii în pofida epidemiei de coronavirus. "Efectul este că acum eu dau mâna cu oricine, sunt mândru de asta", a spus Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.