Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, JIGNIT grav de Rihanna: 'Porc imoral'

vulture.com
rihanna

Donald Trump a stârnit un val de critici în toată lumea după ce vineri a promulgat un decret menit să blocheze intrarea în SUA a refugiaților și a cetățenilor din șapte țări majoritar musulmane pe o perioadă de 120 sau 90 de zile. Ordinul semnat de președintele ales al Statelor Unite a intrigat foarte multe persoane, printre care se numără și câțiva artiști, precum Rihanna, John Legend sau Miley Cyrus.

Rihanna și-a exprimat dezamăgirea față de această decizie pe pagina sa de Twitter. ”Dezgustător! Vestea este devastatoare! America este distrusă chiar sub ochii noştri. Ce porc imoral trebuie să fii să implementezi un astfel de rahat?”, a scris cântăreața.

John Legend nu s-a lăsat mai prejos și și-a exprimat și el părerea în public. ”Los Angeles este casa atâtor imigranţi, atâtor oameni creativi, atâtor visători. America noastră este mare, este liberă şi este deschisă visătorilor de orice rasă, de oriunde, de orice religie. Viziunea noastră este în antiteză cu cea a preşedintelui Trump. În seara aceasta vreau să resping, în mod special, viziunea lui şi să spun că America trebuie să fie mai bună de atât”, a spus acesta la gala cu numărul 28 a premiilor Sindicatului producătorilor americani (PGA), care s-a desfășurat sâmbătă seară.

Miley Cyrus s-a exprimat părerea pe contul de Instagram printr-o fotografie cu mesajul "alături de imigranți".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.