Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump le atrage atenția procurorilor că NU îl pot CONDAMNA în ancheta rusă: 'Am dreptul absolut să mă graţiez' - VIDEO

Putin Trump Putin Donald Trump Vladimir Putin

Preşedintele american, Donald Trump, a declarat vineri că nu este ”deasupra legii”, repetând că are ”dreptul absolut” de a se graţia în anecheta cu privire la o eventuală complicitate cu Rusia în campania prezidenţială americană din 2016, relatează AFP.

”Eu nu sunt deasupra legilor. Vreau ca nimeni să nu fie deasupra legilor”, a declarat el pentru presă la plecarea de la Washington către summitul G7 în Québec.

Citește și: EXCLUSIV! Dezastru în sistemul medical! Pacienții în mare pericol! De ce nu vor mai putea primi pacienții bilete de trimitere

”Da, am dreptul absolut să mă graţiez. Dar nu o voi face, pentru că nu am făcut nimic rău”, a adăugat el, scrie news.ro.

”Nu a existat o complicitate. Nu a existat vreo obstrucţionare, este o ficţiune creată în întegime şi o vânătoare de vrăjitoare”, a dat asigurări preşedintele.

Citește și: S-a aflat! Ce premiu pun la bătaie cei de la Pro TV pentru noua emisiune “Ninja Warrior România”

Trump a provocat un val de indignare luni, după ce a declarat că are ”dreptul absolut” să se graţieze singur, într-un mesaj postat pe Twitter, referindu-se la ancheta cu privire la o complicitate între echipa sa de campanie şi Moscova în campania în vederea alegerilor prezidenţiale din 2016 şi la o eventuală ”obstrucţionare a justiţiei”.

El şi-a multiplicat, de mai multe luni, criticile cu privire la această anchetă efectuatăde către procurorul special Robert Mueller, un fost director FBI respectat atât de republicani, cât şi de democraţi.

Citește și: Breaking News! Ce a decis instanța în dosarul Dragnea

Experţi au păreri împărţite cu privire la această autograţiere, iar politicieni democraţi şi republicani au avertizat cu privire la consecinţele politice ale unei asemenea decizii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.