Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, LOVIT de un nou SCANDAL SEXUAL: 'M-a sărutat agresiv, mi-a pus mâna pe piept...'

Donald_Trump_August_2015

Campania electorală a lui Donald Trump ar putea fi scufundată de un nou scandal de amploare în care candidatul republican este implicat.

Alte doua femei au vorbit vineri seara despre momente din trecut in care magnatul le-a sarutat cu forta sau le-a atins in zone nepotrivite. Candidatul republican, care, potrivit sondajelor, se afla in spatele candidatei democrate, spune ca nu le cunoaste. Le banuieste, in schimb, ca il denigreaza pentru a castiga popularitate ori bani.

Summer Zervos l-a cunoscut pe Donald Trump in 2006, cand a participat la show-ul lui de televiziune - "Ucenicul". Un an mai tarziu s-au intalnit intr-un hotel din Beverly Hills, pentru un interviu, iar magnatul, sustine ea, i-a facut avansuri.

Citește și: Scandal între guvernul polonez şi Comisia de la Veneţia pe tema reformei Tribunalului Constituţional

Summer Zervos, fosta concurenta in emisiunea "Ucenicul": "M-a apucat de umar si a inceput sa ma sarute din nou, foarte agresiv, si si-a pus mana pe pieptul meu. M-am retras in alt colt al camerei. Apoi, a venit la mine, m-a luat de mana si m-a dus in dormitor."

In plus, reporterii Washington Post au reusit sa dea de urma unui fost model, care a povestit cum s-a trezit, intr-un club, sub asaltul unui Trump dezlantuit. Kristin Anderson, fost model: "Omul care statea in dreapta mea, desi eu nu ii cunosteam identitatea la acel moment, era Donald Trump. Si-a bagat mana sub fusta mea." Trump a reactionat in stilul caracteristic - a vorbit despre o conspiratie a rivalei sale si a presei democrate, anunta Stirileprotv.ro.

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale: "In momentul de fata sunt atacat salbatic cu minciuni si informatii denigratoare. Eu nu le cunosc pe aceste femei. Nu am habar cine sunt." Apoi a jignit-o si pe femeia care l-a acuzat ca i-a facut avansuri in timpul unei calatorii cu avionul. Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale: "Cand o privesti pe acea femeie oribila care vorbea aseara, nu ai cum sa nu iti spui: "Nu cred asa ceva..."

Pe de alta parte, Hillary Clinton a pus in contextul scandalului atitudinea lui Trump din timpul dezbaterii de duminica. Hillary Clinton, candidata democrata la alegerile prezidentiale: "Incerca sa domine scena si apoi chiar s-a tot tinut dupa mine intr-o maniera deranjanta. Ii simteam prezenta in spatele meu si ma gandeam: "Doamne, este foarte ciudat ce se intampla!"

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.