Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump: 'Mass-media sunt adevăratul duşman al poporului şi adevărata opoziţie'

Instagram
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump şi-a reiterat, marţi, acuzaţiile în direcţia presei că a relatat în mod "părtinitor" despre ancheta privind o implicare a Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016, calificând din nou media drept "duşman al poporului", relatează AFP, informează Agerpres.

Citește și:  Uniunea Europeană impune din 2022 mai multe mașini fără șofer pe străzi pentru a reduce numărul accidentelor rutiere

"Timp de doi ani (mass-media de mare audienţă) au susţinut acest delir al conspiraţiei ruse, deşi ştiau că nu a existat nicio conspiraţie. (Mass-media) sunt adevăratul duşman al poporului şi adevărata opoziţie", a transmis pe Twitter liderul de la Casa Albă, la două zile după publicarea aşteptatului raport al procurorului special privind ancheta rusă Robert Mueller, care a conchis că nu există probe care să susţină existenţa unei înţelegeri între Donald Trump şi Rusia.

Miliardarul republican a folosit în repetate rânduri expresia "duşmanul poporului" cu referire la presa americană, care, acuză el, prezintă preşedinţia sa într-o manieră nefavorabilă.

După publicarea raportului Mueller, Trump şi-a manifestat satisfacţia, dar şi spiritul de revanşă. "Sunt mulţi oameni care au făcut nişte lucruri groaznice, aş spune chiar lucruri care ţin de trădare împotriva patriei noastre. Va trebui să ne ocupăm de aceste cazuri", a avertizat el luni.

Raportul Mueller, care vine după doi ani de anchetă, îl disculpă pe Trump şi anturajul său de "coluziune" cu Rusia, conform unui rezumat al documentului făcut public duminică, însă nu îl "exonerează" pe preşedinte de acuzaţia de obstrucţionare a justiţiei în această afacere. Mult timp, ancheta procurorului special a fost un "ghimpe în coaste" pentru preşedinte, asupra căruia a făcut să planeze şi spectrul unei destituiri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.