Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, mesaj emoționant la moartea Reginei Elisabeta a II-a: 'Ce mare doamnă şi frumoasă a fost. Nu era nimeni ca ea!'

Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, a declarat, joi, că regina Elizabeth a II-a a fost o "mare doamnă", aşa cum nu a mai fost alta. El a spus şi că aceasta avea un minunat simţ al umorului.

"Melania şi cu mine ne vom preţui mereu timpul alături de regina şi nu vom uita niciodată prietenia generoasă a Majestăţii Sale, marea înţelepciune şi minunatul simţ al umorului. Ce mare doamnă şi frumoasă a fost. Nu era nimeni ca ea! Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre marele popor al Regatului Unit, care îi onorează viaţa şi serviciul excepţional pentru oameni. Fie ca Dumnezeu să o binecuvânteze pe regina, să domnească pentru totdeauna în inimile noastre şi să-i aibă în grijă pe ea şi pe prinţul Phillip", a afirmat Trump, citat de news.ro.

Regina Elizabeth a II-a a murit, joi, la 96 de ani, după 70 de ani de domnie.

La moartea reginei, prințul Charles a devenit imediat noul monarh. Nu au fost făcute publice detalii oficiale despre ceea ce se va întâmpla în zilele următoare, dar se anticipează că reginei i se va face o înmormântare de stat completă, așa cum este tradițional pentru a marca moartea unui monarh.

A început o perioadă de doliu național, care va dura până la funeralii, care se așteaptă să aibă loc la 10 zile de la moartea reginei. Trupul ei va fi mutat la Palatul Buckingham, unde va rămâne probabil timp de cinci zile.

Se așteaptă ca guvernul să nu anunțe alte probleme, cu excepția cazului în care sunt urgente, pentru a permite ca atenția să se concentreze complet asupra reginei. Evenimentele sportive majore, inclusiv meciurile de fotbal și cricket, vor fi probabil amânate în semn de respect.

Regele va semna planurile finale în zilele următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.