Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, mesaj la conferința CPAC de la Budapesta: Conservatorii trebuie să rezolve o mulţime de probleme cu care se confruntă astăzi lumea

NBC News
Donald Trump

Conservatorii trebuie să rezolve o mulţime de probleme cu care se confruntă astăzi lumea, inclusiv Statele Unite ale Americii: gândirea socialistă şi chiar comunistă, a spus fostul preşedintele al SUA, Donald Trump, într-un mesaj video transmis la Budapesta, pentru cea de-a doua zi a Conferinţei de Acţiune Politică Conservatoare (CPAC) care are loc în Ungaria, potrivit agenției MTI.

Donald Trump a mulţumit Centrului pentru Drepturi Fundamentale din Ungaria, Uniunii Conservatoare Americane şi CPAC pentru oportunitatea de a saluta conferinţa în acest fel.

„Lupta pe care o duceţi este o luptă adevărată şi toată lumea admiră felul în care vă descurcaţi. Probabil că ştiţi: noi suntem, cu toţii, foarte apropiaţi de premierul ungar Viktor Orbán. Este un lider excelent, un adevărat gentleman, iar recent a înregistrat o victorie electorală uriaşă. Pentru mine a fost o mare onoare că l-am putut sprijini în lupta electorală”, a spus fostul preşedinte american.

„Acest lucru poate părea un pic cam neobişnuit, întrucât de obicei urmăresc evenimentele din cele cincizeci de state ale SUA, însă de data aceasta am privit şi la depărtare mai mare. Am făcut asta pentru că Viktor Orbán este o persoană cu adevărat bună, care face o treabă grozavă pentru ţara lui”, a spus Trump.

„Este o mare onoare pentru mine să fiu alături de dumneavoastră, chiar şi pentru o perioadă scurtă de timp, prin această legătură video. În curând ne vom putea vedea şi faţă în faţă. Până atunci, continuaţi munca pe care o faceţi şi luptaţi cu hotărâre!”, a declarat Donald Trump, în încheierea mesajului său video.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.