Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump mută URGENT, după ce presa a dezvăluit DEMITEREA lui Rex Tillerson: A făcut anunțul în urma unei afaceri de 9 miliarde de dolari / VIDEO

Rex si Trump

Preşedintele american, Donald Trump, a refuzat joi să alimenteze zvonurile în sensul că se pregăteşte să-l demită pe şeful diplomaţiei, Rex Tillerson, relatează dpa.

"E aici, Rex este aici", le-a spus Trump ziariştilor care l-au întrebat despre soarta secretarului de stat, în timpul unei întâlniri între preşedinte şi prinţul moştenitor al Bahreinului, scrie agerpres.ro. Declarația a survenit imediat după ce Trump a anunțat că Bahreinul face ”cumpărături” de 9 miliarde de dolari.

Citește și: Surprize în bugetul pentru anul viitor: Cine va primi bani în plus și care vor fi ministerele care vor avea fondurile diminuate

Cotidianul The New York Times, dar şi alte media americane au indicat mai devreme joi că preşedinţia are în vedere înlocuirea lui Tillerson cu actualul şef al CIA, Mike Pompeo, în săptămânile care vin.

La Washington circulă de câteva săptămâni zvonuri că Trump e nemulţumit de Tillerson. Între cei doi ar fi apărut tensiuni după ce în octombrie s-a scris să acesta din urmă ar fi pus la îndoială inteligenţa şefului statului.

Citește și: Lovitură uriașă pentru șoferi: Motivul pentru care s-ar putea întoarce în sălile de examen

Casa Albă a refuzat să comenteze informaţiile din presa de joi, limitându-se să sublinieze că deocamdată Rex Tillerson rămâne în fruntea diplomaţiei SUA.

"Nu există anunţuri de făcut în acest moment. Dl Tillerson continuă să conducă Departamentul de Stat şi întregul guvern este concentrat pe finalul acestui prim an incredibil de reuşit al administraţiei Trump", a afirmat purtătoarea de cuvânt a administraţiei SUA, Sarah Sanders.

Citește și: Surprize în bugetul pentru anul viitor: Cine va primi bani în plus și care vor fi ministerele care vor avea fondurile diminuate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.