Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump nu e singur: E susţinut de Jean-Marie Le Pen

donald trump

Candidatul prezidenţial american Donald Trump a câştigat un nou susţinător de partea sa, pe politicianul francez de extrema-dreaptă Jean-Marie Le Pen, relatează luni agenţia DPA. Le Pen, fondatorul Frontului Naţional (FN), partid condus acum de fiica sa, Marine Le Pen, este implicat în bătălii intergeneraţionale şi juridice în legătură cu declaraţiile antisemite pe care le-a făcut, aminteşte sursa citată.

''Dacă aş fi american aş vota pentru Donald Trump. Dumnezeu să-l apere !'', scria Le Pen pe contul său de Twitter la sfârşitul săptămânii trecute. Susţinerea lui Jean-Marie Le Pen faţă de Donald Trump survine în timp ce miliardarul american este criticat de către alţi candidaţi prezidenţiali pentru că nu a denunţat sprijinul exprimat faţă de el de către David Duke, fostul lider al Ku Klux Klan, organizaţie ce susţine supremaţia albilor. Duke a lăudat candidatura lui Trump în comentarii în emisiunea sa la radio, notează DPA.

Candidaţii americani se confruntă cu cea mai mare provocare din procesul prezidenţial stat cu stat marţi, când vor avea loc alegeri primare în mai multe state. Trump a reprezentat candidatul republican surpriză la multe dintre alegerile primare care au avut loc până în prezent, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.