Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump nu mai este la mare căutare! Bitcoin este cel mai căutat termen pe internet în SUA

cnbc.com
donald trump

Pe fondul discuțiilor tot mai mari despre Donald Trump, arme și alte subiecte legate de politică și divertisment, Bitcoin rămâne termenul cel mai căutat pe Google din Statele Unite. Termeni populari precum arme, Chuck Norris, asigurări de sănătate și politică nici măcar nu au ajuns în top 10 în listă.

O comparație a volumului de căutări bazată pe datele Ahrefs a arătat că americanii sunt curioși de Bitcoin, Nevada luând locul drept „cel mai nebun stat de Bitcoin” din Statele Unite. În ciuda faptului că fostul președinte al SUA, Donald Trump, a apărut în mod constant pe titluri, el ocupă doar locul doi pe lista celor mai căutați termeni din America, conform cointelegraph.com.

După cum se arată mai sus, alți termeni populari care urmează Bitcoin și Donald Trump includ știri de ultimă oră, Elvis Presley și Disney World. Termeni populari anterior, cum ar fi arme, Chuck Norris, asigurări de sănătate și politică nici măcar nu au ajuns în top 10 din listă.

content-image

O comparație la nivel de stat a arătat că Nevada este statul american cu cel mai mare număr de căutări „Bitcoin”, urmat de Miami, California și Washington.

Motivul principal pentru această constatare este atribuit taxelor mai mici și inițiativelor guvernamentale locale de promovare a inovației, potrivit Trading Browser. „Respirația de lungă durată a jocurilor de noroc din Nevada ar putea fi un factor care contribuie la succesul și interesul ridicat pentru Bitcoin”, a adăugat studiul.

Cu toate acestea, după cum a raportat Cointelegraph , Trezoreria consideră că „cea mai mare parte a spălării banilor, a finanțării terorismului și a finanțării proliferării” au avut loc folosind moneda fiat sau în afara ecosistemului de active digitale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.