Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump o ia peste picior pe activista Greta Thunberg pe Twitter - Ce îi transmite preşedintele SUA

Agerpres
Donald Trump

Președintele Donald Trump a părut să o ia peste picior pe activista Greta Thunberg, afirmând pe Twitter despre acesta că pare o "fată foarte fericită pe care o așteaptă un viitor strălucit și extraordinar", relatează site-ul Politico.eu, potrivit MEDIAFAX.

"Pare o fată foarte fericită pe care o așteaptă un viitor strălucit și extraordinar. Cât de frumos!" a declarat liderul de la Casa Albă într-un mesaj postat pe Twitter.

Donald Trump a fost prezent pentru scurt timp la summitul pe tema climei, care a avut loc la New York.

Citeşte şi: Justiția europeană a decis: 'Dreptul la uitare' al navigatorilor europeni pe Internet NU se aplică în întreaga lume

Președintele american a exprimat în multe rânduri faptul că este sceptic în privința schimbărilor climatice provocate de oameni, iar administrația sa a refuzat să facă din acest lucru o prioritate.

Greta Thunberg, o tânără de 16 ani care a inspirat ample proteste globale pe tema protecției mediului, a acuzat liderii mondiali că au "trădat" tinerii prin inerția lor privind criza climatică, în contextul în care summitul ONU privind clima s-a încheiat fără prea multe rezultate concrete.

Lideri mondiali din zeci de țări au participat la summitul ONU privind acțiunile climatice eveniment care s-a desfășurat luni la New York, și în cadrul căruia au fost discuții despre modul identificarea de acțiuni și metode care să amelioreze starea mediului înconjurător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.