Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, o nouă declarație controversată. Pe cine a luat în colimator

captura Facebook
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a acuzat luni, fără nicio dovadă concretă în sprijinul afirmaţiei sale, că mass-media "necinstite" trec sub tăcere unele atacuri comise de "terorişti radicali islamişti", potrivit France Presse, informează Agerpres

"Gruparea Statul Islamic este angajată într-o campanie de genocid, comiţând atrocităţi în întreaga lume", a afirmat Trump într-o declaraţie făcută la baza MacDill (Tampa, Florida), centru militar nevralgic de luptă împotriva grupării jihadiste.

Mesaj de ULTIMĂ ORĂ al soției premierului: Decizie RADICALĂ luată de Mihaela Grindeanu


Donald Trump a declarat că "teroriştii radicali islamişti" sunt hotărâţi să lovească din nou SUA aşa cum au făcut-o deja în atacurile de la 11 septembrie, la Boston, în Orlando sau la San Bernardino. El a subliniat de asemenea că acesta este şi cazul Europei. 

"Aţi văzut ce s-a întâmplat la Paris şi Nisa. Acest lucru se întâmplă în toată Europa. Am ajuns într-un punct când (atacurile) nu mai sunt raportate de către mass-media", a susţinut Trump, fără să ofere exemple. 

"Şi, în multe cazuri, presa foarte, foarte necinstită nu vrea să înţeleagă", a adăugat preşedintele republican, un obişnuit al atacurilor frontale împotriva presei. "Ei au motivele lor şi voi ştiţi bine aceasta", a concluzionat el pe aceeaşi temă, fără nicio explicaţie. 

Întrebat la scurt timp după această declaraţie prezidenţială surprinzătoare, Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a promis "să furnizeze o listă mai târziu", asigurând că există "multe exemple" în care nu a existat nicio "acoperire care să fie justificată".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.