Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump provoacă un CUTREMUR în SUA: Cere, OFICIAL, anchetarea FBI

NYMag
Donald Trump

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat duminică pe contul său de Twitter că va sesiza luni Departamentul Justiţiei privind infiltrarea FBI în campania sa electorală din 2016. "Cer prin aceasta şi voi cere oficial mâine ca Departamentul Justiţiei să cerceteze dacă FBI/Departamentul Justiţiei s-a infiltrat sau a monitorizat Campania Trump pentru Scopuri Politice - şi dacă orice astfel de solicitări sau cereri au fost făcute de persoane din administraţia Obama", a scris Trump (n. red. - majusculele din traducere corespund celor din mesajul original), informează Agerpres.

În cursul dimineţii, preşedintele a scris alte şapte mesaje în aceeaşi reţea socială, denunţând ca "vânătoare de vrăjitoare" ancheta federală privind colaborarea cu Rusia a personalului său de campanie, semnalează Reuters. Fără a-l numi pe anchetatorul special Robert Mueller, Trump a reluat criticile privind motivaţia politică a anchetei şi atacurile la adresa adversarei sale democrate în alegerile prezidenţiale, Hillary Clinton.

Vezi și: Mariano Rajoy se arată hotărât să țină sub autoritatea Spaniei Catalonia

Trump apreciază că Biroul Federal de Investigaţii (FBI) nu a anchetat la fel de riguros activitatea lui Clinton şi că în prezent scopul politic al anchetei este influenţarea alegerilor parţiale pentru Congresul SUA, care vor avea loc în noiembrie, la jumătatea mandatului prezidenţial. "Acum, că Vânătoarea de Vrăjitoare a renunţat la Rusia şi se îndreaptă spre restul Lumii ar trebui să le fie uşor să ajungă la Alegerile de la Jumătatea Mandatului, unde pot aduce anumite prejudicii Partidului Republican", a arătat liderul de la Casa Albă într-un alt "tweet" (mesaj în reţeaua Twitter).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.