Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump pune piciorul în gura presei: Ce jurnaliști vor avea loc la Casa Albă

Donald Trump nebun

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a renunţat la planul iniţial de a muta conferinţele de presă de la Casa Albă într-o încăpere mai mare, dar va selecta reprezentanţii media care vor avea acces, relatează miercuri agenţia Reuters.

"Presa a luat-o razna, aşa că am zis să nu mai mutăm" sala de conferinţe. "Dar o parte din oamenii de media nu vor putea intra", a declarat Trump într-un interviu difuzat miercuri de canalul Fox News.

Citește și: Michelle Obama a ajuns la mâna unei românce: Cine e și ce i-a dat

"Sunt atâţia care vor să intre încât va trebui pur şi simplu să-i selectăm pe cei care intră în sală şi sunt convins că alţii vor fi încântaţi de asta", a spus Trump. "Noi am pus la dispoziţie o încăpere mult mai spaţioasă, pentru că avem nevoie de aşa ceva, dar (media) au luat-o razna", a explicat preşedintele ales. "Şi să vedeţi că singuri vor cere o sală mai spaţioasă cât de curând", a anticipat Trump, scrie agerpres.ro.

Echipa lui Donald Trump a avut în vedere mutarea conferinţelor de presă din sala obişnuită din aripa de vest a Casei Albe într-o clădire alăturată. Actuala sală de presă are 49 de locuri, de a căror distribuire se ocupă Asociaţia corespondenţilor de la Casa Albă (WHCA). Asociaţia a preluat această misiune acum două decenii, la solicitarea administraţiilor republicană şi democrată, care au vrut să evite acuzaţiile de favoritism.

Citește și: Kim Kardashian, mărturie la poliție: Eram în halat, DEZBRĂCATĂ pe dedesubt și m-au împins pe pat

Donald Trump are relaţii încordate cu unele organizaţii proeminente de presă din SUA, iar pe parcursul campaniei electorale a interzis accesul unor publicaţii şi a criticat public o serie de reporteri.

Mutarea sălii de presă ar reprezenta o potenţială schimbare în ce priveşte accesul ziariştilor, întrucât în prezent aceasta se află la doi paşi de Biroul Oval, mai notează Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.