Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DONALD Trump, RĂZBOI TOTAL cu fostul şef al FBI: Vrea să-l bage ÎN PUŞCĂRIE

Donald Trump discurs

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe James Comey, fostul şef al FBI, despre care a spus că a minţit în faţa Congresului şi a numit cartea sa „o autobiografie a minciunilor”, scrie BBC. „De ce a minţit în faţa Congresului (închisoare)? Cum de a dezvăluit informaţii clasificate (închisoare)?”, a susţinut Trump.

El a criticat, de asemenea, viitoarea autobiografie a lui Comey, afirmând că este o „o carte cu recenzii foarte proaste” care „ridică multe semne de întrebare”. Comentariile lui Trump vin înaintea unui interviu al lui Comey de la ABC News care va fi difuzat duminică seară ca parte a campaniei de promovare a cărţii sale. În cartea sa, Comey susţine că interacţiunile sale cu Trump de pe vremea când era şeful FBI i-au adus aminte de „momente anterioare din cariera de procuror împotriva mafiei". "Cercul tăcerii. Şeful în control complet. Jurămintele de loialitate. Viziunea de noi versus ei”, a explicat Comey.

Citeşte şi: Cât de bogată este 'Prima Doamnă a infernului': Duce o viață de lux în timp ce SIRIENII mor cu zile

În cadrul interviului de la ABC News care va fi difuzat complet duminică seară, Comey vorbeşte despre cum a gestionat ancheta FBI privind felul în care Hillary Clinton a folosit o adresă privată de e-mail pe vremea când era Secretar de Stat. El precizează că presupunerea că Hillary Clinton va câştiga alegerile din 2016 a fost un factor important în decizia de a declanşa ancheta. Trump a numit decizia ca fiind „stupidă” într-o serie de postări pe Twitter de duminică în care se referă la Comey ca fiind „alunecos” şi un „gunoi”. Trump a afirmat de asemenea că fostul şef al FBI „nu este deştept” şi „va rămâne în istorie ca cel mai slab director FBI din istorie – de departe!”. Conform preşedintelui, cartea acestuia îi serveşte propriile interese şi este „falsă”. Preşedintele susţine că „nu i-a cerut niciodată să-i fie loial” lui Comey şi că abia îl cunoştea, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.