Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump reacționează, după ce fostul său șef de campanie s-a predat FBI: 'De ce nu sunt vizaţi Necinstita Hillary & Democraţii ?????'

cnbc.com
hillary trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, a reafirmat luni că nu există 'nicio înţelegere secretă' între echipa sa de campanie din alegerile de anul trecut şi Rusia, după ce primele persoane au fost inculpate în acest dosar, principalii vizaţi fiind fostul său şef de campanie, Paul Manafort, şi asociatul acestuia, Richard Gates, transmite AFP.

Inculpat pentru 12 capete de acuzare, printre care complot împotriva SUA, spălare de bani, declaraţii false şi nedeclararea unor conturi din străinătate, Manafort s-a predat luni biroului FBI din Washington şi urmează să fie prezentat justiţiei, scrie agerpres.ro.

Citește și: Este oficial! Ce mare companie aeriană a eliminat taxa pentru bagajul de mână

Însă Trump susţine că faptele imputate lui Manafort sunt de dinainte ca acesta să facă parte din campania sa.

'Îmi pare rău, dar aceasta a fost cu ani în urmă, înainte ca Paul Manafort să facă parte din campania Trump. Dar de ce nu sunt vizaţi Necinstita Hillary & Democraţii ?????', a scris Trump pe Twitter. '....De asemenea, nu există NICIO COLUZIUNE', a completat el.

Citește și: Tudose face o nouă mutare: Ce funcție a primit consilierul său

Liderul de la Casa Albă nu menţionează însă nimic despre un alt fost membru al echipei sale, George Papadopoulos, care a pledat vinovat pentru că a minţit în declaraţiile date anchetatorilor FBI.

Însărcinat cu chestiunile de politică externă în cadrul echipei lui Trump, Papadopoulos, prin declaraţiile sale false, 'a afectat ancheta în desfăşurare a FBI privind existenţa unor legături sau a unor eventuale coordonări între persoanele asociate campaniei şi guvernul rus pentru a interfera în alegerile prezidenţiale din 2016', se arată în actul de acuzare semnat de procurorul special Robert Mueller.

Citește și: Foarte interesant! Ce categorie de bugetari solicită Guvernului ieșirea la pensie cu trei ani mai devreme .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.