Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump recunoaște le-a cerut ajutorul mai multor omologi pentru a opri CORUPȚIA

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a declarat vineri, în contextul anchetei care ar putea conduce la procedura demiterii, că are "obligaţia" de a combate "corupţia" chiar solicitând ajutorul unor lideri străini.

"În calitatea de preşedinte, am obligaţia de a opri corupţia, chiar dacă acest lucru înseamnă solicitarea ajutorului altei sau altor ţări. S-a făcut permanent acest lucru. Nu este nicio legătură cu politica ori cu vreo campanie politică împotriva familiei Biden. Este vorba doar de corupţie!", a declarat Donald Trump prin Twitter.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat, Mike Pompeo, prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

În contextul polemicilor, Donald Trump a cerut public Ucrainei şi Chinei să investigheze afacerile familiei Biden, informează mediafax.ro.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.