Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump revine în forță: Am candidat de două ori și am câștigat. O voi face din nou!

CPAC
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a oferit unul dintre cele mai puternice indicii privind o nouă candidatură pentru Casa Albă, declarând unei mulţimi adunate în Sioux City, Iowa, că „foarte, foarte, foarte probabil o va face din nou” în 2024, relatează BBC.

Trump a vorbit la primul dintre cele patru mitinguri din cinci zile, în timp ce face campanie pentru candidaţii republicani la alegerile de la jumătate de mandat de săptămâna viitoare, informează News.ro

Joi seară, Trump a reluat afirmaţia nefondată potrivit căreia a pierdut în 2020 din cauza fraudei electorale pe scară largă.

„Am candidat de două ori”, a spus el. „Am câştigat de două ori şi am am avut un rezultat mult mai bun a doua oară decât prima, obţinând cu  milioane de voturi mai mult în 2020 decât am primit în 2016. (...) Şi acum, pentru a face ţara noastră  sigură şi glorioasă. Foarte, foarte, foarte probabil o voi face din nou”, a declarat fostul preşedinte american.

„Foarte curând”, a spus el mulţimii.  "Pregătiţi-vă”, a adăugat Trump.

Trump a câştigat cele mai multe voturi obţinute vreodată - 72 de milioane - de  un preşedinte în exerciţiu, în 2020, dar a pierdut totuşi în faţa lui Joe Biden, un democrat, care a obţinut  81 de milioane de voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.