Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump ridiculizează o legendă de la Hollywood: Jigniri incredibile - a cerut să fie DAT AFARĂ

Donald Trump discurs

Donald Trump l-a criticat pe Alec Baldwin, numindu-l „mediocru” şi sugerând înlocuirea lui în emisiunea de satiră „Saturday Night Live” (SNL) în care actorul îl parodiază. Comentariul preşedintelui american vine după ce artistul a spus că se simte „în agonie” de fiecare dată când îl interpretează pe liderul Statelor Unite ale Americii, scrie hollywoodreporter.com. „Alec Baldwin, a cărui carieră mediocră care era pe moarte a fost salvată de şansa pe care a avut-o de a mă interpreta într-un mod îngrozitor la «SNL», spune acum că se simte în agonie atunci când mă parodiază. Alec, în agonie s-au simţit cei care au fost obligaţi să îţi urmărească interpretarea. Aduceţi-l înapoi pe Darrell Hammond, care este mai amuzant şi are mult mai mult talent!”, a scris Trump pe platforma de socializare Twitter.

Citeşte şi: Veşti TERIBILE de la meterologi: Urmează fenomene EXTREME

Baldwin a fost recompensat anul trecut cu un premiu Emmy pentru modul în care l-a parodiat pe Trump în cadrul emisiunii „Saturday Night Live”. Însă, actorul a declarat recent pentru The Hollywood Reporter că nu îi face plăcere să îl interpreteze pe Trump. „De fiecare dată când îl interpretez, mă simt în agonie. Agonie”, a spus Alec Baldwin, precizând ironic că dacă Trump va câştiga şi alegerile prezidenţiale din anul 2020 el ar putea începe să prezinte „un game show în Spania”. Iniţial, potrivit AFP, mesajul preşedintelui american a conţinut două greşeli de scriere, precum „Alex Baldwin” în loc de „Alec Baldwin”, care au fost corectate ulterior.

Citeşte şi: ‘Salvată’ de avocat, Alina Bica rămâne în Costa Rica. Curtea Supremă judecă azi dosarul fostei şefe DIICOT

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live” s-au aflat Darrell Hammond şi Taran Killam. Donald Trump însuşi a fost prezentatorul unui episod al emisiunii, în noiembrie 2015. ”Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.