Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump şi-a numit un nou purtător de cuvânt. Schimbare de strategie la Casa Albă

Sarah Sanders

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat vineri printr-o declaraţie demisia secretarului de presă al Casei Albe, Sean Spicer, şi numirea lui Anthony Scaramucci ca director de comunicare al administraţiei prezidenţiale, transmite Reuters. 

"Sunt recunoscător pentru munca lui Sean pentru administraţia mea şi pentru poporul american. Îi doresc succes în continuare, acum când merge mai departe în căutarea unor noi oportunităţi. Uitaţi-vă doar ce ratinguri grozave are la televiziuni", a declarat preşedintele Trump.

Vezi și: CUTREMUR în PSD: s-a format NUCLEUL anti-Dragnea și anunță lansarea unui nou proiect

Vezi şi: Klaus Iohannis, lovitură pentru Kovesi: O obligă să meargă la audieri în Parlament

Într-un mesaj pe Twitter, Spicer a afirmat că a fost "o onoare şi un privilegiu" să lucreze pentru Trump. 

Declaraţia lui Trump a fost citită de purtătoarea de cuvânt Sarah Sanders, fostă prim-adjunctă a lui Spicer, care îi va lua locul acestuia la sfârşitul lui august. Sanders şi Scaramucci s-au adresat împreună ziariştilor, fiecare anunţând ce funcţie va ocupa celălalt. 

Scaramucci, venit din mediul de afaceri de pe Wall Street, a fost implicat în campania electorală din 2016 pentru alegerea preşedintelui. El se va ocupa de strategia generală în relaţiile cu mass media, în timp ce secretarul de presă - purtătorul de cuvânt - interacţionează direct cu ziariştii, practic în fiecare zi. Postul de director de comunicare era vacant din luna mai, după demisia lui Michael Dubke. 

Schimbările la vârful echipei de comunicare a preşedintelui Trump a avut loc în aceeaşi zi cu două demisii din echipa sa privată de jurişti, angajată pentru a-l apăra în ancheta privind relaţiile cu Rusia în timpul campaniei electorale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.