Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump şi Nikki Haley sunt singurii rămaşi în cursa pentru desemnarea candidatului republican la alegerile prezidenţiale din SUA

NBC News
Donald Trump Nikky Haley

Fostul preşedinte american, Donald Trump şi fosta ambasadoare a Statelor Unite la ONU, Nikki Haley, sunt singurii candidaţi rămaşi în cursa pentru nominalizarea Partidului Republican la alegerile prezidenţiale, după ce guvernatorul de Florida, Ron DeSantis, s-a retras.

DeSantis, care şi-a exprimat sprijinul pentru Donald Trump, a declarat că nu putea cere sprijin în continuare, în condiţiile în care nu avea o cale clară către victorie.

Trump, care este de multă vreme favorit pentru a fi desemnat candidatul republican la prezidenţiale, deşi se confruntă cu numeroase urmăriri penale, a declarat că se aşteaptă ca majoritatea susţinătorilor lui Ron DeSantis să îl sprijine.

"Avem politici foarte similare, în privinţa frontierelor, a educaţiei, a taxelor, multe lucruri de care ea nu vrea să vorbeasca, întrucât este o globalistă", a spus Trump.

Nikki Haley a reacţionat afirmând: "Fie să câştige cea mai bună femeie!" Ea şi-a intensificat atacurile asupra fostului preşedinte, punând la îndoială "acuitatea sa mentală".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.