Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump spune că hashtagurile care îl vizează reprezintă o 'ameninţare la adresa securităţii naţionale'

digi24.ro
Donald Trump

Donald Trump şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la o ”ameninţare la adresa securităţii naţionale” după ce un hashtag ironic a ajuns unul dintre cele mai discutate subiecte pe platforma sa favorită de socializare, intitulate ”tendinţe”, în mai multe ţări din lume, în frunte cu Statele Unite, relatează AFP.

”Twitter afişează «tendinţe» care nu au absolut nimic a face cu ceea ce face cu adevărat lumea să vorbească. Ei le inventează, iar ele sunt întotdeauna negative”, a scris pe Twitter preşedintele american în exerciţiu, care a cerut ca ”secţiunea 230 să fie abandonată imediat”.

Citește și: Scandal între Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu: ‘Se încearcă închiderea cu dosarul penal!’

Această ”secţiune 230” se referă la o lege care datează din 1996, potrivit căreia site-urile pe Internet nu pot fi date în judecată din cauza unor conţinuturi postate de către utilizatori.

Trump nu numeşte în mod explicit ”tendinţa” din cauza căreia s-a înfuriat, însă aceste acuzaţii apar după ”explozia” hashtagului #DiaperDon, un termen batjocoritor care face o paralelă între preşedintele american şi un bebeluş - care poate fi tradus #DonaldÎnScutece.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Este total scăpată de sub control! Guvernul nu ne protejează! Despre asta vorbim în momentul de față’

Totul a început joi, când şeful în exerciţiu al Statelor Unite, care continuă să atribuie victoria adversarului său Joe Biden unor ”fraude masive” în alegerile de la 3 noiembrie, a atacat un jurnalist de la Reuters, care l-a întrebat dacă intenţionează, până la urmă, să-şi recunoască înfrângerea.

”Îţi interzic să-mi vorbeşti pe acest ton. Eşti doar un nătărău, Să nu mai vorbeşti niciodată cu preşedintele pe tonul ăsta. Eu sunt preşedintele Statelor Unite. Să nu mai vorbeşti niciodată cu preşedintele pe acest ton”, i-a răspuns Donald Trump, aşezat la un mic birou de lem, instalat în mijlocul sălii.

Citește și: Atac fără precedent al lui Andrei Caramitru asupra lui Nicușor Dan: ‘Primarul Bucureștiului și-a schimbat numele. Acum e NicuȘiOrban’

Navigatorii pe Internet au comparat imediat accesul de furie al preşedintelui american cu criza unui bebeluş.

Vineri, #DiaperDon ocupa poziţia a cincea între cele mai discutate subiecte pe Twitter în Statele Unite - numeroase glume şi alte deturnări.

Pe poziţia a treia se afla alt hashtag referitor la furia locatarului Casei Albe, #TrumpTantrum.

Citește și: Schimbare de look a lui Klaus Iohannis! Cine îl îmbracă pe șeful statului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.