Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump susţine că declanşarea noii proceduri de impeachment provoacă o imensă furie, însă afirmă că nu vrea violenţă

Agerpres - Reuters
Donald Trump

Preşedintele Donald Trump, care este sub presiune să demisioneze după ce susţinătorii săi au luat cu asalt clădirea Congresului săptămâna trecută, a declarat marţi că există o imensă furie în rândul susţinătorilor săi din cauza acţiunilor întreprinse de democraţi pentru a declanşa o doua procedură de impeachment din mandatul său, dar a precizat că nu doreşte violenţă, relatează Reuters şi AFP potrivit Agerpres.

Preşedintele american la final de mandat a declarat presei, înainte de plecarea într-o vizită la zidul de frontieră de la Alamo (Texas), că procedura de "impeachcment" este "complet ridicolă" şi provoacă "o imensă furie" în rândul susţinătorilor săi.

"Nu vreau violenţă", a subliniat însă Trump.

Întrebat dacă are vreo responsabilitate pentru asaltul Capitoliului de săptămâna trecută, Trump a răspuns că cuvintele sale de la momentul respectiv au fost "cu totul potrivite".

Preşedintele american este vizat de o doua procedură de impeachment, al cărei act de acuzare va fi examinat miercuri de Camera Reprezentanţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.