Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump 'țipă la toată lumea' după rezultatele dezamăgitoare obținute de republicani în alegeri (surse CNN)

tmz.com
trump

Fostul președinte Donald Trump "țipă la toată lumea" după rezultatele dezamăgitoare obținute aseară de Partidul Republican, spune la CNN un consilier al lui Trump, informează postul american de televiziune.

"Candidații contează", a spus consilierul lui Trump. "Toți au fost candidați proști", a continuat consilierul. Acest consilier a spus că este puțin probabil ca Trump să își amâne anunțul prezidențial așteptat, deoarece "este prea umilitor pentru a întârzia". Dar consilierul a spus că există prea multe necunoscute în acest moment.

Cea mai frapantă înfrângere pentru Trump a avut loc în Pennsylvania, unde republicanul Mehmet Oz a căzut în fața democratului John Fetterman în ceea ce a fost cea mai scumpă cursă pentru Senat din țară. Trump l-a susținut pe Oz, în timpul controversatelor alegeri primare republicane, reușind să treacă efectiv de un scrutin primar brutal și să ajungă la limită în alegerile generale. Dar, dacă în cazul în care sprijinul fostului președinte a fost decisiv în alegerile primare, acesta a fost de prisos în alegerile generale pentru un candidat republican la Senat care încerca să pătrundă în suburbii prin promovarea propriei sale moderații.

Seara lui Trump a fost deosebit de proastă atunci când este privită prin prisma serii de succes a guvernatorului Floridei, Ron DeSantis.

DeSantis, cel mai clar rival al lui Trump pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale din 2024, a câștigat în mod copleșitor realegerea marți, zdrobindu-l pe democratul Charlie Crist cu aproape 20 de puncte procentuale, continuând să consolideze sprijinul latino-americanilor din Florida și chiar câștigând comitate populate precum Miami-Dade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.