Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump tună și fulgeră după alegeri: 'Credem că aceşti oameni sunt hoţi. Acestea au fost alegeri furate'

Agerpres - Reuters
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump, care, conform proiecţiilor realizate de presă, a pierdut alegerile pentru un nou mandat în faţa democratului Joe Biden, a postat noi mesaje pe Twitter prin care susţine că alegerile au fost “furate”.

“Credem că aceşti oameni sunt hoţi. Maşinile marilor oraşe sunt corupte. Aceastea au fost alegeri furate. Cel mai bun realizator de sondaje din Marea Britanie a scris în această dimineaţă că acestea au fost clar alegeri furate, că este imposibil de imaginat că Biden l-a depăşit pe Obama în unele dintre statele acestea”, a scris Trump. “Acolo unde a contat, au furat ce le trebuia să fure”, a adăugat el, potrivit news.ro.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise .

Donald Trump a mai notat că voturile şi acuzaţiile de fraudă ar trebui verificate. “Vedem declaraţii că a existat fraudă. Avem o istorie în această ţară de probleme cu alegerile”.

Trump a menţionat că îl îngrijorează faptul că au existat foarte multe voturi trimise prin poştă şi dacă există o problemă în sistem cu privire la autentificarea lor, acest lucru “ar afecta grav alegerile”.

Sâmbătă, după ce presa americană a anunţat că scrutinul a fost câştigat de democratul Joe Biden, Donald Trump a afirmat, într-o declaraţie dată publicităţii de echipa sa de campanie, că alegerile sunt departe de a fi încheiate. El a precizat că începând de luni va depune contestaţii pentru a se asigura că "legile electorale au fost respectate şi câştigătorul a fost ales pe drept".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.