Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, victorie de senzație: Cui a câștigat încrederea omul care se vrea președintele SUA

Donald Trump nebun

Investitorii americani care cred că plasamentele lor ar profita de alegerea lui Donald Trump la preşedinţia SUA sunt ceva mai numeroşi decât cei care cred în Hillary Clinton, dar această distanţă s-a redus recent, potrivit unui sondaj publicat miercuri şi citat de AFP.

În timp ce pieţele bursiere americane evoluează în prezent la niveluri record, sondajul Bloomberg Politics-Morning Consult arată că 42 % dintre investitori estimează că plasamentele lor ar fi mai remuneratorii cu Donald Trump preşedinte decât cu Hillary Clinton (40 %).

Citește și: Prima poză cu Simona Halep și bărbatul de la care vrea 3 copii

Dar în cursul sondajului precedent, efectuat în iunie, 50 % dintre ei îşi exprimaseră încrederea în candidatul republican, faţă de 33 % în candidata democrată.

Sondajul a fost realizat săptămâna trecută şi nu explică motivele eroziunii sprijinului acordat lui Trump în acest segment de populaţie.

Citește și: S-a deschis prima terasă pentru nudiști / VIDEO

El reflectă totuşi scăderea sprijinului de care se bucură candidatul republican printre alegători, Hillary Clinton devansându-l cu 47 % din intenţiile de vot în totalitatea alegătorilor, faţă de 41 % pro-Trump, potrivit mediei sondajelor stabilite de site-ul Real Clear.

Dintr-un eşantion de 880 de persoane intervievate pentru sondajul Bloomberg Politics-Morning Consult, 41 % estimează că Donald Trump ar fi mai capabil să facă faţă unei recesiuni economice în următorii patru ani decât Hillary Clinton (39 %). În iunie, cei care aveau încredere în candidatul republican într-o astfel de situaţie erau 45 %, titrează agerpres.ro.

Citește și: S-a dovedit științific: Cum îți afectează pornografia viața

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.