Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Donald Trump vrea ca justiția să îl ierte pe Michael Flynn, fostul său consilier, și să o acuze pe Hillary Clinton: 'A mințit de mai multe ori FBI'

cnn.com
trump clinton

Preşedintele american Donald Trump a explicat luni dimineaţa că 'îi pare foarte rău' pentru fostul său consilier pe probleme de securitate naţională, Michael Flynn, inculpat vineri pentru că a minţit FBI în legătură cu convorbirile sale cu ambasadorul Rusiei în SUA, informează AFP.

'Îmi pare foarte rău pentru generalul Flynn, îmi pare foarte rău', a declarat preşedintele american de la Casa Albă, înainte de a se deplasa spre Utah, vestul ţării, scrie agerpres.ro.

Citește și: Se anunță schimbări radicale la programul Prima Casă: Cum vor fi afectați românii

'Hillary Clinton a minţit de mai multe ori FBI şi nu i s-a întâmplat nimic. Flynn a minţit şi viaţa sa a fost distrusă', a adăugat Trump.

Michael Flynn a pledat vinovat vineri pentru că a făcut declaraţii false în faţa poliţiei federale în legătură cu conversaţiile sale cu ambasadorul rus Serghei Kisliak.

Citește și: Un cunoscut jurnalist român, UMILIT! Solicitarea pe care i-o face unui ministru din Guvernul Tudose

El a confirmat că a acţionat în mod punctual în baza instrucţiunilor din partea unui 'foarte înalt responsabil' al echipei de tranziţie prezidenţială, care, potrivit mai multor mass-media din SUA, nu este nimeni altul decât Jared Kushner, ginere şi consilier apropiat al lui Donald Trump

'A trebuit să-l destitui pe Flynn, pentru că el a minţit în faţa vicepreşedintelui FBI. El a pledat vinovat pentru aceste minciuni. Este trist, pentru că acţiunile sale în timpul tranziţiei au fost legale. El nu a ascuns nimic!', a notat sâmbătă preşedintele american pe contul său de Twitter.

Citește și: GIGANTUL care produce Kent ia o DECIZIE importantă în privința României! Opt țări sunt vizate

Duminică, tot pe această reţea socială, Donald Trump s-a declarat afectat de faptul că viaţa lui Michael Flynn 'este distrusă', denunţând o situaţie 'cu standarde duble'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.