Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump vrea să nu se mai repete episodul cu Zelenski: Liderul de la Casa Albă este revoltat de discuțiile purtate 'în trei'

Agerpres
Donald Trump

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a declarat că ar putea interzice ascultarea conversaţiilor sale cu lideri străini de către funcţionari ai Administraţiei de la Washington sau de către agenţii serviciilor de informaţii, informează publicaţia The Hill, potrivit Mediafax.

Întrebat în cursul unui interviu radiofonic de ce ascultă atâţia oameni conversaţiile telefonice ale preşedintelui, Donald Trump a răspuns: "Asta au făcut de ani întregi. Când suni un lider străin, oamenii ascultă. Aş putea opri această parctică în totalitate. Aş putea-o opri în totalitate".

Crește alarmant numărul deceselor provocate de coronavirus: s-a trecut de 100 de oameni pe zi

Oficialii din cadrul Casei Albe ascultă de obicei conversaţiile preşedintelui cu lideri străini. Donald Trump a fost vizat de procedura demiterii din cauza unei conversaţii pe care a avut-o în iulie 2019 cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Alexander Vindman, membru al Consiliul prezidenţial pentru Siguranţă Naţională, a depus mărturie în Camera Reprezentanţilor în cadrul investigaţiei.

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, l-a inculpat pe preşedintele Donald Trump pentru abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului. Donald Trump a fost suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden şi a fiului acestuia, Hunter Biden. Donald Trump a fost achitat de Senatul SUA, aflat sub controul Partidului Republican.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.