Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Tusk, mesaj pentru Viorica Dăncilă: Este responsabilitatea judecătorilor și nu a politicienilor să decidă cine este vinovat și cine nu

Twitter
Donald Tusk - Dancila

Donald Tusk, președintele Consiliului European, susține, intr-o postare in limba romana pe Twitter, după intalnirea cu Viorica Dăncilă, că, în opinia sa, este responsabilitatea judecătorilor și nu a politicienilor să decidă cine este vinovat si cine nu.

„Întrevedere cu PM @VDancila_PM despre parcursul #RO2019EU, #SibiuSummit, statul de drept. Poate că sunt de modă veche, dar continui să cred că este responsabilitatea judecătorilor și nu a politicienilor să decidă cine este vinovat și cine nu”, precizează Donald Tusk, într-un mesaj postat pe Twitter.

Inaintea intalnirii, premierul român sustinea ca va explica la Bruxelles măsurile care se doresc a fi luate in justitie.

Întrevedere cu PM @VDancila_PM despre parcursul #RO2019EU, #SibiuSummit, statul de drept. Poate că sunt de modă veche, dar continui să cred că este responsabilitatea judecătorilor și nu a politicienilor să decidă cine este vinovat și cine nu. pic.twitter.com/bKwBepIXWU

— Donald Tusk (@eucopresident) 7 februarie 2019

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.