Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dopata Maria Şarapova face dezvăluiri incendiare despre Serena Williams: 'Mă URĂŞTE. Am auzit-o plângând'

Maria Sarapova

Rusoaica Maria Şarapova, suspendată luni bune din tenis după ce a fost prinsă dopată, iese la rampă cu o serie de dezvăluiri fără precedent. Şarapova vorbeşte despre legenda Serena Williams şi spune că americanca o urăşte.

Citește și: Interesant! Ce DATORII aveau profesorul universitar și soția sa, cei care au fost găsiți morți în propria casă, în ziua de Crăciun

Serena o umileşte pe Şarapova la meciuri directe în circuit, o conduce cu 19-2, dar Sharapova, care timp de mai mult de un deceniu nu a câștigat vreun meci împotriva rivalei sale, spune că americanca o urăşte. Prima victorie obținută de Sarapova în fața Serenei Williams a fost în 2004, în finala de la Wimbledon, iar rusoaica simte că de atunci Serena o urăște. "Am auzit-o plângând și nu m-a iertat niciodată", a afirmat Masha. De atunci, Sharapova s-a mai impus o singură dată, în același an, iar între timp Serena a adunat 18 victorii consecutive, conform DigiSport.

Citește și: Lovitură pentru românii cu autoturisme VECHI! A apărut o nouă lege! Efectele sale intră în vigoare în mai 2018

"Cred că Serena m-a urât pentru că eu am fost puștoaica slabă care a învins-o la Wimbledon, contrar tuturor așteptărilor. Cred că m-a urât pentru că a crezut că i-am luat ceva ce îi aparținea și pentru că am văzut-o în momentul în care se afla cel mai jos. Dar, cel mai mult, cred că m-a urât pentru că am auzit-o plângând. Nu m-a iertat niciodată pentru asta", a afirmat Maria Sharapova, în autobiografia sa.

Citeşte şi: Veşti imense pentru români înaintea Anului Nou: Zeci de mii de locuri de muncă vacante

Sharapova încă se simte intimidată în prezența Serenei. "În primul rând, prezența ei fizică e mult mai puternică și mai mare decât îți dai seama când o vezi la televizor. Are brațe și picioare groase, e intimidantă și puternică. E vorba de tot, la ea: prezența, încredere, personalitate. Chiar și acum, mă face să mă simt ca o fetiță", a mai spus jucătoarea din Rusia.

În acest moment, Serena Williams se pregătește de revenirea în circuit. Pe 30 decembrie, fostul lider mondial va juca împotriva Jelenei Ostapenko în primul său meci după ce a născut, în luna septembrie. A jucat ultima dată pe 28 ianuarie 2017, când a câștigat Australian Open, după o finală disputată împotriva surorii sale, Venus Williams. A fost al 23-lea trofeu de Grand Slam cucerit de sportiva din SUA, un record absolut în această privință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.