Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dopata Maria Şarapova, primeşte wild card după wild card: al 13-lea de la revenirea după suspendare, la Dubai

www.prosport.ro
Maria Șarapova

Maria Şarapova, locul 41 WTA, a prmit a 13-a invitaţie la un turneu, în zece luni, după expirarea suspendării pentru dopaj. Ea a fost invitată şi la turneul de categorie Premier de la Dubai, care va avea loc între 19 şi 25 februarie.

În materialul de pe site-ul oficial al turneului de la Dubai, în care se anunţă wild card-ul acordat rusoaicei, nu se precizează motivul pentu care Şarapova a lipsit de pe teren 15 luni. "După ce a atins sferturile de finală ale ediţiei 2016 a Australian Open, fază în care a fost învinsă de Serena Williams, ea a lipsit în următoarele 15 luni, înainte de a reveni în circuitul WTA în aprilie 2017 şi atinge faza semifinalelor la primul ei turneu de la revenire, la Stuttgart", se arată pe site-ul turneului, care enumeră în continuare performanţele şi accidentările suferite de fostul lider WTA în 2017.

Şarapova, 30 de ani, va evolua la Dubai pentru prima dată după 12 ani. Ea a disputat o singură ediţie a Dubai Duty Free Tennis Campionships, în 2006, când a fost învinsă în finală de belgianca Justine Henin, cu 7-5, 6-2.

La Dunai, vor mai partiipa jucătoare valoroase ca Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Madison Keys şi Ashleigh Barty. Înainte de această competiţie are loc Qatar Open, iar Şarapova a fost invitată şi la Doha, turneu la care este înscrisă şi Simona Halep, conform news.ro.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.