Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorel a lovit la Băcau! Bănci montate pe dos în stațiile de autobuz / Foto

Radu Pop
Foto facebook
banci montate pe dos statii de autobuz bacau

Dorel a lovit la Băcau! Bănci montate pe dos în stațiile de autobuz / Foto

Un locuitor din Bacău a publicat mai multe fotografii care arată cum băncile din câteva stații de autobuz din oraș au fost montate cu spatele la stradă. Imaginile au stârnit indignarea oamenilor dar și glume și ironii la adresa primarului.

Locuitorii din Bacău care folosesc transportul în comun sunt nevoiți să aștepte autobuzul cu spatele la stradă, dacă aleg să stea pe băncile montate odată cu noile lucrări de modernizare.

Totul s-a făcut pe un proiect pe fonduri europene

Sute de băcăuani au reacționat față de această situație, iar pe rețelele de socializare s-a stârnit un val de discuții.

"Un alt episod din, ÎN AȘTEPTAREA AUTOBUZULUI. În stația de la Narcisa, unde băcăuanii nici acum nu au înțeles că trebuie să aștepte autobuzul cu spatele la stradă.", a scris Gafiuc Neculai, cetățeanul care a publicat imaginile pe o rețea socială.

"Da, mulțumim pentru promovare. Sper ca nu vrea nimeni ca băncile sa fie orientate invers. E ca și cum am pune o bancă la marginea străzii, ca atunci când te ridici de pe bancă să calci direct în fata mașinilor." a justificat primarul USR Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu, care deseori scrie cu greșeli gramaticale și fără diacritice.

"Stanciu-Viziteu Lucian, înainte de a afirma ,,că nu vrea nimeni" ar fi bine sa citiți și comentariile celor de pe grup, sau considerați ca toți băcăuanii inteligenți s-au adunat pe grupul dumneavoastră, unde vă felicită de mama focului atunci când faceți reclame la adidași, cafea, ciorbă cozonaci și covrigi", i-a replicat Gafiuc Neculai.

Stratula Dumitru-Cristinel: "Stanciu-Viziteu Lucian, autobuzul circulă pe trotuar la Brăila?", cu trimitere la faptul că primarul este de loc din Brăila.

Administrația locală instalată în 2020 (USR-PNL-PLUS) a făcut cu întârziere procedurile (avizare, lansare licitații), astfel încât s-au pierdut mai bine de doi ani până la începerea efectivă a lucrărilor.

Banii europeni vin pe exercițiul bugetar POR 2014-2020 și singurele plăți se mai fac până la finalul anului 2023. Potrivit estimărilor, datorită inacțiunii edililor se vor pierde aproximativ 30 de milioane de euro, bani neatrași și nedecontați în proiecte. Acesta este și motivul pentru care acum se lucrează haotic, indiferent de vremea de afară. Se vopsește pe ploaie, s-au pus rulouri de gazon și flori, când temperaturile erau cu minus, potrivit adevarul.ro, anunță antena3.ro.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.