Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorel Căprar anunţă că PSD Arad îl susţine necondiţionat, la Congresul extraordinar, pe Liviu Dragnea

PSD

Social-democraţii din judeţul Arad s-au întrunit duminică, într-o conferinţă extraordinară, în care au stabilit delegaţia pentru Congresul din 10 martie şi au adoptat o rezoluţie de susţinere a lui Liviu Dragnea la conducerea partidului. "Organizaţia PSD Arad va avea la Congresul Extraordinar din 10 martie 47 de delegaţi. Am adoptat o rezoluţie prin care îl susţinem necondiţionat pe domnul preşedinte Liviu Dragnea, pentru că este preşedintele sub comanda căruia Partidul Social Democrat a obţinut cele mai multe şi cele mai bune rezultate. Şi mai mult, consider că votul primit de PSD din partea românilor dovedeşte faptul că programul nostru de guvernare este cel mai bun program de guvernare de după Revoluţie", a declarat, pentru Agerpres, deputatul Dorel Căprar, preşedinte al Organizaţiei judeţene PSD Arad.

Acesta a adăugat că social-democraţii au o responsabilitate în faţa românilor şi un mandat obţinut prin vot popular, având obligaţia de a-şi respecta în totalitate promisiunile şi de a duce mai departe procesul de reformă în toate sferele societăţii româneşti.

"Partidul Social Democrat trebuie să rămână principala forţă progresistă a României, calea ei spre civilizaţie, modernitate şi respect european. Noi, social-democraţii arădeni, credem că preşedintele Liviu Dragnea este singurul capabil să menţină echilibrul, unitatea şi dezvoltarea partidului pe coordonatele sale doctrinare", a mai preşedintele PSD Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.