Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Dorel' de la Galați, în acțiune: A reparat o conductă și a lăsat fără gaze cartiere întregi

Un gălățean care a încercat să facă o lucrare neautorizată la conducta de gaze a provocat o avarie de proporții. Mai multe cartiere ale orașului au rămas fără gaze naturale din cauza incidentului.

Avaria s-a produs marți, în zona centrală a orașului Galați. Peste 1.200 de consumatori din trei cartiere au fost afectați. Reprezentanții companiei de gaze au aflat că avaria a fost provocată de un gălățean care a făcut o lucrare neautorizată.

„Ca urmare a unei intervenții neautorizate, realizate de un către un consumator asupra unei conducte de gaze naturale, ce a cauzat o avarie asupra sistemului de distribuție de pe strada Vadu Cărăbuș, nr. 16, din localitatea Galați, județul Galați, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 25 ianuarie 2022, începând cu ora 9:30. În urma acestei opriri sunt afectați circa 1.200 de clienți casnici și non-casnici aflați în această zonă”, au anunțat reprezentanții companiei.

Aceștia au mai spus că reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va efectua în cursul zilei de astăzi, după efectuarea reparațiilor necesare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.