Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorinel Munteanu are 'probleme serioase de sănătate'

Gazeta Sporturilor
Dorinel Munteanu

Cel mai selecționat jucător de fotbal din istoria naționalei României, Dorinel Munteanu, se confruntă cu 'serioase probleme de sănătate'.

„Sunt pe perfuzii, la spital, la Galați”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit iamsport. El s-a internat după partida pe care echipa sa, Oțelul Galați, a pierdut-o la București în fața Dinamo, iar Dorinel Munteanu, a fost eliminat în min. 75, pentru injurii aduse arbitrului asistent.

După meci, Munteanu nu a participat nici la interviul flash, nici la conferința de presă. În locul său, a vorbit Laurențiu Iorga, preparatorul fizic, care a declarat că „din păcate, Mister e foarte bolnav de două zile, nici n-a putut să vorbească după meci, a plecat imediat, se simțea foarte rău”.

Din cauza stării de sănătate, Dorinel Munteanu ar fi lipsit și de la câteva antrenamente ale echipei sale.

Încurajări pentru familie

Clubul Oțelul Galați, pe care „Munti” îl antrenează din 2021, a anunțat că fostul mijlocaș necesită îngrijire medicală de specialitate.

  • „Dragi suporteri, parteneri şi membri ai familiei Oţelul Galaţi, regret că trebuie să vă informăm despre situaţia dificilă prin care trece managerul tehnic al echipei noastre, Dorinel Munteanu. În aceste momente, Dorinel se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care necesită atenţie şi îngrijire medicală de specialitate, lucru ce îl împiedică în acest moment să fie alături de staff şi echipă. Vreau să transmit întreaga mea susţinere şi solidaritate către Dorinel şi familia sa în această perioadă dificilă”, se arată în mesajul semnat de managerul general al clubului, Cristian Munteanu.

La mondiale și europene

Fost mijlocaș, Dorinel Munteanu este cel mai selecționat jucător român din toate timpurile, cu un total de 134 de meciuri și a marcat 16 goluri pentru România. A participat la două ediții ale Cupei Mondiale - cele din Statele Unite din 1994 și Franța din 1998 - precum și la două Campionate Europene, în 1996 și 2000.

Și-a început cariera de fotbalist jucând la Metalul Bocșa, echipă care i-a oferit prima șansă de a juca în Divizia B în 1986. După un an a plecat să joace la FCM Reșița și apoi în 1988 la Olt Scornicești, în timp ce 1989 l-a găsit la Inter Sibiu. Dinamo București l-a cumpărat de la FC Inter Sibiu în 1991, pentru ca doi ani mai târziu să-l vândă la Cercle Brugge. După doi ani în Belgia, s-a mutat în Germania pentru a juca la 1. FC Köln și VfL Wolfsburg până în 2003. În 2003, la vârsta de 35 de ani, a fost liber de contract cu VfL Wolfsburg și a semnat cu Steaua București ca jucător liber de contract, pentru ca în 2005 să părăsească clubul în urma unui conflict cu șeful executiv al clubului, Mihai Stoica, și să se alăture echipei CFR Cluj Napoca.

După ce și-a pus ghetele în cui, Dorinel Munteanu a antrenat pe CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, U. Cluj, Steaua București, Dinamo, dar și formații străine precum Kuban Krasnodar și Gabala FK.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.