Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi) - Rapid nu e o echipă invincibilă, vom lua măsuri speciale

www.spynews.ro
Dorinel Munteanu

Antrenorul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Rapid este o echipă puternică, dar nu invincibilă şi că va lua măsuri speciale la meciul de sâmbătă, de pe stadionul Giuleşti, potrivit Agerpres.

"Nu va fi uşor, va trebui să investim foarte multă muncă. Dar Rapid nu este o echipă invincibilă. Am văzut şi lucruri bune, cum ar fi că a marcat patru goluri cu Craiova, dar a şi primit trei şi a întors rezultatul printr-un miracol. Vom lua măsuri speciale individuale şi colective, mă interesează ca echipa noastră să fie bine organizată, disciplinată tactică. Sunt convins că au jucători cu valoare, peste cea a jucătorilor noştri, dar puterea grupului nostru este unitatea", a declarat Munteanu.

Tehnicianul echipei gălăţene se aşteaptă la un joc ofensiv din partea giuleştenilor, având în vedere că evoluează pe teren propriu.

"Ştim că Rapid joacă un fotbal ofensiv pe teren propriu, sunt susţinuţi de acei minunaţi suporteri, care ei fac practic toată atmosfera. Au în componenţă jucători valoroşi şi un antrenor valoros, dar asta nu ne împiedică cu nimic să intrăm şi noi în atmosfera jocului. Şi noi avem jucători cu experienţă şi mergem încrezători că putem să câştigăm punct sau puncte, şi să facem un joc bun", a mai spus Dorinel Munteanu.

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va întâlni formaţia Rapid, sâmbătă, de la ora 20:00, în deplasare, pe stadionul Giuleşti, într-o partidă din cadrul etapei a 24-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.