Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar de ultraj în cazul jandarmului lovit cu scaunul în cap la meciul Universității Cluj

jandarm lovit

Un dosar pentru ultraj a fost deschis la Parchetul de pe lângă judecătoria Cluj-Napoca în urma incidentelor de la meciul Universității Cluj cu FC Hermannstadt Sibiu. Un jandarm a fost lovit cu scaunul în cap, în urma unor violențe de pe Cluj Arena între suporterii Universității și Jandarmi.

Citește și: VIDEO Lewis Hamilton a fost huiduit de public la decernarea Marelui Premiu: i-a luat apărarea chiar adversarul său

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor suporterul care a aruncat cu scaunul urmează să fie identificat în urma vizionării camerelor de supraveghere. Este doar o chestiune de timp până când acesta va fi identificat și chemat la audieri.

Între timp, jandarmul lovit cu scaunul în cap se află în stare gravă la Neurochirurgie.

“Pacient în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde își îndeplinea funcția de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observație pe Secția de Terapie Intensivă”, a declarat Conf. Dr. Adela Golea de la UPU Cluj.

„Un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Jandarmul a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la UPU Cluj-Napoca pentru investigaţii amănunţite”, au reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.