Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presupus dosar exploziv CCR, dezamorsat de Zegrean: 'Ați umflat degeaba gogoașa'

zegrean

Președintele CCR, Augustin Zegrean, a negat, joi, că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a redeschis dosarul penal în cazul eratei Curţii Constituţionale din august 2012, care a stabilit definitiv soarta referendumului de demitere a lui Traian Băsescu.

"E vorba de altceva acolo, dar fiecare vorbeste de cat intelege el. Este o plangere facuta de un domn, s-a dat NUP, nu e vorba de erata, e vorba de tot dosarul referendumului, el a facut plangere la ICCJ si a admis plangerea, nu e vorba de redeschidere, nu e vorba de nimic, ati umflat gogoasa degeaba. Nu noi am stabilit rezultatul referendumului, rezultatul l-a stabilit BEC-ul, format din  judecatori. Noi pe acest procent trebuia sa validam sau nu referendumul", a explicat Augustin Zegrean.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar fi decis să redeschidă dosarul penal în cazul eratei Curţii Constituţionale din august 2012, care a stabilit definitiv soarta referendumului de demitere a lui Traian Băsescu, anuntase recent avocatul Lucian Bolcaș, la Antena 3, care a precizat că dosarul a fost trimis spre soluţionare Parchetului General.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.