Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal după un conflict între trei adolescente în care a intervenit şi mama uneia dintre ele

dosare

O femeie şi trei adolescente de la două şcoli din Tecuci sunt cercetate în cadrul unui dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii publice după ce, în timpul unei pauze, cele trei adolescente ar fi avut un conflict în afara unităţilor de învăţământ. Femeia cercetată este mama uneia dintre ele, potrivit news.ro.

Potrivit IPJ Galaţi  miercuri în jurul orei 13.09, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Costache Racoviţă, din municipiul Tecuci, ar fi avut loc o agresiune fizică între trei tinere, eleve din cadrul a două unităţi de învăţământ situate în imediata apropiere.
Din verificările preliminare, poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 13.00, în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulţi elevi ar fi ieşit în afara celor două unităţi de învăţământ, care sunt situate pe strada Costache Racoviţă, ”în vederea socializării”, în zona unui bloc de locuinţe.
„În acest loc s-au întâlnit şi trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX -a şi una de 14 ani, elevă în clasa a VIII -a. Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuţie în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic şi şi-ar fi adresat cuvinte şi expresii vulgare. De asemenea, ulterior acestui incident, în zona respectivă a venit şi mama uneia dintre minore, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feţei de mai multe ori pe cea de 14 ani”, au mai transmis reprezentanţii IPJ Galaţi.
Poliţiştii au  deschis dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările vor fi continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum şi gradul de participare al fiecărei persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.