Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost secretar de stat, acuzat că este branșat ilegal la rețeaua electrică/ Replică: Am toate documentele care pot dovedi contrariul

Radu Pop
ENEL
contor inteligent

Luni, 3 octombrie, un angajat din cadrul S.D.E.E Muntenia Nord - Sucursala Brăila, a sesizat ofițerul de serviciu al Poliției Municipiului Brăila cu privire la faptul că, în urma unor verificări efectuate pe raza municipiului, ar fi identificat un contor branșat ilegal, aflat sub tensiune.

UPDATE: Contactat de ȘTIRIPESURSE.RO, Cătălin Boboc ne-a explicat că pe strada respectivă locuiește mama lui, dar are toate actele în regulă și acest lucru poate fi demonstrat cu documente.

”Pe strada respectivă este adevărat că am un imobil, în care locuiește mama mea. Pe respectiva adresă, compania de energie emite facturi, avem contorul și totul în regulă, chestiune pe care o pot proba cu documente. Pe aceea stradă sunt 100 de case, dar se pare că unii au spus că ar fi bine să asociem cu numele de Boboc. Nu este cazul!”, ne-a precizat Cătălin Boboc.

UPDATE: Alte surse susțin că ar fi vorba de o încurcătură cu privire la adrese.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar la adresa indicată nu au fost identificate persoane, în continuare efectuându-se cercetări în vederea identificării proprietarilor imobilului și stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Conform unor surse citate de publicația ProBrăila, se pare că imobilul, situat pe strada Dianei din municipiul Brăila, ar aparține fostului secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Cătălin Boboc, fost senator în perioada 2012-2016 și fost președinte al PNL Brăila.

„În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, conform Legii nr. 123/2012 a energiei electrice și gazelor naturale” au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.